Thursday, August 2, 2012

Social Moments.

Wat is dat toch met Coffee? Hoe kom je in contact met je MedeMens als je daar behoefte aan hebt. De Social Media creëert nog steeds een soort afstand. Met chatten wordt de afstand al minder. 
Met “Social Moments” and “Social Locations” hebben we de werkelijke fysieke contacten. Je mooiste momenten beleef je met een Coffee bij één van de inmiddels vele KoffieCompanietjes.  
Als je daar behoefte aan hebt zijn de Social Moments bij deze koffieLocations inmiddels bekend.
Na het om 18.00 uur boodschappen doen bij de Appie zijn de koffietentjes Social Locations nummero uno.Er is dus een echte fysieke Sociale contact mogelijkheid zonder opdringerigheid in een  ontspannen situatie.
Je hoeft niet op zoek te zijn naar contact maar de kans dat het spontaan ontstaat is groot, als je dat wilt natuurlijk. Als je dat niet wil maar gewoon lekker een half uurtje of meer op jezelf wil zijn  genietend van een Coffee kan dat ook prima. 
Het interessante is natuurlijk dat we teveel één kant opkijken, de kant van het internet als alles zaligmakend Social Medium. Maar is het niet veel interessanter om een fysiek sociaal contact te maken op plekken die leuk zijn. En liggen hier niet enorme mogelijkheden om je boodschap op een goeie manier te verspreiden? Ik denk het wel.
Social Moments en Social Location, worden dat de nieuwe begrippen in de Nieuwe MensMarketing?

Joop de Boers 

No comments: